Rólunk

Hivatásunk az Ön kényelme!

2018. év elején egy kivitelező cég bízott meg azzal, hogy legyek építésvezető a SIP Panelből készített házainak és épületeinek építései során. A cég évek óta használja ezt az energiatakarékos technológiát. Az eljárásnál felhasznált technológia megtanulása nem volt egyszerű, az előnyeit megismerve pedig szerelmessé tett, vágytam rá. Ekkor jött az ötlet, hogy ismertessük meg Csongrád megye területén is a SIP technológiával épített könnyűszerkezetes házainkat. A cég több mint 110 rendelésen van túl 2018 év óta. Jelenleg töretlen sikerrel építjük SIP épületeinket vagy SIP panelből készült mobil házainkat. A SIP technológiáról bővebben olvasson a Technológia almenükben.

koltozzma-sip-haz-epites-rolunk

TANÚSÍTVÁNYAINK

A Költözzma Kft. büszke az elért eredményeire. Kiválóan értékelt magyarországi építési vállalkozás.

TELJESÍTMÉNY ÁLLANDÓSÁGI TANÚSÍTVÁNY

A 275/2013. (VII.16.) Kormány Rendelet alapján ez a tanúsítvány

FAVÁZAK ÉS GERENDÁK ELŐRE GYÁRTOTT ÉPÜLETELEMEI “Modern SIP” előregyártott hőszigetelt szerkezeti panelekből (SIP) álló építési készlet

építési termékre (készletre) vonatkozik, amelynek elemei a 2/2 oldalon feltüntetett teljesítménnyel
és felhasználási területtel rendelkeznek,
és amelyet


Költözzma Kft.
6772 Deszk, Alkotmány utca 61.
gyártó a
változó telephelyeken
üzemében gyártott.

PÉNZÜGYILEG STABIL VÁLLALKOZÁS

(AA) minősítés

Magyarország “pénzügyi kockázat nagyon alacsony” vállalkozásai között. Üzleti kapcsolatot a Dun&Bradstreet ajánlja.

MINŐSÍTETT PANASZMETNES VÁLLALKOZÁS

Tripla A (AAA) minősítés

A Költözzma Kft. büszke az elért eredményeire. Egy újabb ok amiért egyre többen velünk építtetik fel leendő SIP házukat. A minősítés az Építkezők Országos Egyesülete által végzett, szisztematikus és dokumentált folyamat, amely megállapította, hogy a Költözzma Kft. az Építkezők Országos Egyesülete – Ellenőrző és Minősítő Testülete vizsgálata során AAA besorolást kapott.

MI VAGYUNK A GARANCIA

OPTEM KFT. (A) minősítés

Eme oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent.

Tisztességes Vállalkozás

Elit tagság az építőiparban

A tanúsítvány az ügyfelekhez való készséges hozzáállás, valamint a kifogástalan munkavégzés ékes bizonyítéka. Az új technológiáknak köszönhetően az ügyfelek sokkal, több információval rendelkeznek a termékekről, szolgáltatásokról, vállalkozásokról vagy az intézményekről. A tudatos fogyasztók információkat gyűjtenek azokról a cégekről, melyektől vásárolni szeretnének. Értelemszerűen tudni akarják, hogy az adott vállalkozás mennyire megbízható, nem kevés szabadidőt áldozva erre, mindehez természetesen a világhálót használva.

ISO 9001 & 14001 Tanúsítvány

A Költözzma Kft. elektronikusan ellenőrizhető, érvényes minőségirányítási rendszert használ. Regisztrációs kódunk: 3 28 1247 22.

Bízunk abban, hogy a tanúsítványunk biztosíték lesz azok számára akik mellettünk döntenek. A versenyképes ár mellett fontosnak tartjuk, hogy olyan prémium minőséget szolgáltassunk Önnek, ami hosszútávú befektetést biztosít.


Szakértői gárda

Folyamatos fejlődés

Felelősségteljes munkavégzés

Költözzma Kft.

NÉZZE MEG LEGÚJABB TÍPUSHÁZAINKAT
Kérjen egyénre szabott ajánlatot egyszintes vagy emeletes házainkra! Tervezési díj 0,-Ft.

Célunk, mindenkinek olyan házat és konstrukciót kialakítani, vagy ajánlani a kínálatunkból, mely biztosítja azt, hogy a betervezett családi ház minden elemével együtt, a megbízó igényeinek megfelelve, teljesen elkészüljön.

Cégünk ÉMI/NMÉ által engedélyezett épületet magas színvonalon, folyamatos ellenőrzés mellett kivitelez. Ahhoz, hogy ezt a minőséget minden egyes háznál szolgáltatni tudjuk, a következő területeken vállaljuk könnyűszerkezetű SIP házak felépítését Magyarország egész területén

Pénzügyi megoldásokban is élen járunk


Energiatakarékos SIP házának építése soha nem volt ilyen egyszerű! Új ügyfeleink esetén az állami támogatású hitelek elbírálása már a KöltözzMa Kft-nél is lehetséges. A CSOK mellé babaváró vagy egyéb hitelt is igényelhet, melyhez további kedvezményeket szolgáltatunk:

  • teljeskörű tájékoztatás a hitel felvételéhez
  • extra gyors hitelelbírálás sorban állás nélkül
  • egyedi kamatozású hitelek építkezéshez vagy berendezéséhez
  • érékbecslés gördülékenyen

A Költözzma Kft. az OTP Bank Zrt. Kiemelt Partnere, ami kiemelt szolgáltatásokkal jár. Keresse közvetlenül az OTP területi értékesítési vezetőjét és nyugodtan hivatkozzon a Költözzma Kft.-re

Fődi Józsefné

Telefonszám: +36 (70) 371 0126

E-mail: fodi.jozsefne@otpip.hu

Az állami támogatású hitelről itt olvashat bővebben: