Rólunk

Hivatásunk az Ön kényelme!

2018. év elején egy kivitelező cég bízott meg azzal, hogy legyek építésvezető a SIP Panelből készített házainak és épületeinek építései során. A cég évek óta használja ezt az energiatakarékos technológiát. Az eljárásnál felhasznált technológia megtanulása nem volt egyszerű, az előnyeit megismerve pedig szerelmessé tett, vágytam rá. Ekkor jött az ötlet, hogy ismertessük meg Csongrád megye területén is a SIP technológiával épített könnyűszerkezetes házainkat. A cég több mint 110 rendelésen van túl 2018 év óta. Jelenleg töretlen sikerrel építjük SIP épületeinket vagy SIP panelből készült mobil házainkat. A SIP technológiáról bővebben olvasson a Technológia almenükben.

MINŐSÍTETT PANASZMETNES VÁLLALKOZÁS

Tripla A (AAA) minősítés

A Költözzma Kft. büszke az elért eredményeire. Egy újabb ok amiért egyre többen velünk építtetik fel leendő SIP házukat. A minősítés az Építkezők Országos Egyesülete által végzett, szisztematikus és dokumentált folyamat, amely megállapította, hogy a Költözzma Kft. az Építkezők Országos Egyesülete – Ellenőrző és Minősítő Testülete vizsgálata során AAA besorolást kapott.

SZERETNÉL A CSAPATUNKHOZ TARTOZNI?
Jelentkezz amennyiben Békés és Bács megye területén építőipari tevékenységet végzel. Keress a részletekért!

Célunk, mindenkinek olyan házat és konstrukciót kialakítani, vagy ajánlani a kínálatunkból, mely biztosítja azt, hogy a betervezett családi ház minden elemével együtt, a megbízó igényeinek megfelelve, teljesen elkészüljön.

koltozzma-rolunk-tipushaz2021-1
koltozzma-rolunk-tipushaz2021-2

Cégünk ÉMI/NMÉ által engedélyezett épületet magas színvonalon, folyamatos ellenőrzés mellett kivitelez. Ahhoz, hogy ezt a minőséget minden egyes háznál szolgáltatni tudjuk, a következő területeken vállaljuk könnyűszerkezetű SIP házak felépítését:

  • Szeged területén, illetve 50 km-es vonzáskörzeteikben generálkivitelezés,
  • Szeged területén, illetve 100 km-es vonzáskörzeteikben szerkezetkész épületek kivitelezése.

SIP ház építésénél a pénzügyi megoldásokban is segítünk


Energiatakarékos SIP házának építése soha nem volt ilyen egyszerű! Új ügyfeleink esetén az állami támogatású hitelek elbírálása már a KöltözzMa Kft-nél is lehetséges. A CSOK mellé babaváró vagy egyéb hitelt is igényelhet, melyhez további kedvezményeket szolgáltatunk:

 

  • teljeskörű tájékoztatás a hitel felvételéhez

  • extra gyors hitelelbírálás sorbanállás nélkül

  • egyedi kamatozású hitelek építkezéshez vagy berendezéséhez

  • érékbecslés gördülékenyen

Az állami támogatású hitelről itt olvashat bővebben: