Projektek

Költözzma Kft. - GINOP-8.3.5-18/A

Adós neve: Költözzma Kft.
Beruházás tartalmának rövid bemutatása:
A Magyar Fejlesztési Bank Zrt, mint Kölcsönnyújtó és a Költözzma Kft, mint Kölcsönvevő 2021. 02. 16. napján a GINOP-8.3.5-18/A azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében kölcsönszerződést kötöttek.
A kölcsön összege 2 420 346 Ft azaz kettőmillió-négyszázhúszezer-háromszáznegyvenhat forint.
A hitelből finanszírozott Lohmeyer FKS 320 lapszabászgép megvásárlásával technológiai korszerűsítés, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztés megteremtése a cél.
A Beruházás megvalósulási helye 6772 Deszk, Alkotmány utca 61.
 

Költözzma Kft. - GINOP-8.3.5-18'B'

Adós neve: Költözzma Kft.
Beruházás tartalmának rövid bemutatása:
GINOP-8.3.5-18 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM
Visszatérítendő támogatás (hitel) mértéke (%-ban): 100 %
Projekt azonosító: GINOP-8.3.5-18/B
A Beruházás megvalósulási helye 6772 Deszk, Alkotmány utca 61.

Hitelprogram célja
A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. A támogatott beruházásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a technológiai felkészültséget. A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők.